CatalàEspañolPortuguês

Què fem

espai3

Desenvolupament de projectes

Promoció Econòmica s’encarrega de desenvolupar projectes de desenvolupament econòmic i turístic, en les diferents fases de la cadena de valor. L’equip de treball s’encarrega des de la redacció de projectes en la seva fase de conceptualització a la posada en marxa i funcionament d’aquests.
Per tant, oferim tot el ventall de possibles serveis associats al desenvolupament de projectes, tant pensat des de l’òptica de l’administració pública, l’empresa privada o entitats de participació mixta.
Els nostres productes es caracteritzen per una total adaptació a les necessitats dels clients amb qui treballem, adaptant el seu contingut i estructura a les necessitats d’aquests. Els diferents tipus de projectes que desenvolupem els podem trobar agrupats per:

Una de les línies que treballem és projectes de desenvolupament econòmic, on podem trobar:

 • Plans de viabilitat per empreses.
 • Plans d’empresa.
 • Plans de negoci: tant per empresa com per administracions públiques.
 • Plans de dinamització locals (projectes d’atracció de talent, emprenedoria i generació de nous negocis).
 • Plans d’actuació en el comerç.
 • Plans de mobilitat urbana.

Tot i disposar d’aquesta cartera de productes, sempre ens agrada parlar primer amb el client per desenvolupar amb exactitud aquell tipus d’actuació, independentment del nom, que més s’ajusta a les seves necessitats.

Tot i que es podria entendre com a projectes de desenvolupament econòmic, l’empresa crea una línia i s’especialitza en el que serien projectes de desenvolupament turístic. Es realitzen actuacions com:

 • Plans de viabilitat per empreses turístiques.
 • Plans estratègics.
 • Plans promocionals.
 • Plans de comunicació pel sector turístic (tant equipaments concrets com a nivell de destinacions).
 • Plans de disseny de xarxes (tant d’empreses, administracions públiques com grups empresarials).
 • Plans específics de nous equipaments o nous usos per antics equipaments.

El sector turístic és un dels pilars de l’economia catalana i de molts municipis, i considerem que esdevindrà en els propers temps en un dels sectors més importants de l’economia del segle XXI.

D’uns anys ençà i cada cop més, les empreses intenten subcontractar professionals del sector tecnològic per ajudar, col•laborar i donar suport al departament informàtic ja que presenta múltiples beneficis; els permet transformar part dels costos fixos en variables, flexibilitzar esforços a les necessitats de la demanda, millora en l’operativa de l’empresa i en els processos interns, permet a l’empresa client centrar la seva atenció en allò en el que realment aporten valor.

És en aquest sentit on BiM Consultors intenta aportar la seva energia, competència, anys d’experiència i les ganes de millorar contínuament per ajudar a l’organització i col.laborar amb el departament informàtic, mai substituir-lo.

Amb la nostra actitud i compromís amb la feina ben feta intentem aportar serietat i rigor amb tot el que fem, disposats a aportar noves visions de negoci basades en l’ús de les TIC, coneixement, informació, comunicació, imprescindibles a dia avui en tota companyia del segle vint i u.

Els nostres analistes t’ajudaran en tot moment a definir i analitzar les funcionalitats del sistema, per això comptem amb professionals amb àmplia experiència en especificació de requeriments.

En tots ells, ens agrada pensar que realitzem un treball artesà, on es treballa cada projectes des de les seves pròpies necessitats i característiques individuals, aportant un punt de vista independent al servei dels nostres clients.