CatalàEspañolPortuguês

Qui som

equipa

Promoció Econòmica és una àrea de BIM Consultors especialitzada en projectes de consultoria i externalització de serveis. Des de l’’any 2008 que es crea aquesta àrea dins de l’’empresa, desenvolupant projectes de dinamització econòmica i turística a diferents poblacions del territori català.
Som una empresa catalana, ubicada a Roses i a Barcelona, amb visió global, cercant oferir un servei personalitzat a tots els nostres clients, apostant per la qualitat i el servei com a pilars fonamentals dels nostres productes.
En aquesta visió de servei per als nostres clients apostem per projectes que permetin a aquests generar un valor afegit per la seva empresa i que els nostres serveis puguin ser d’’utilitat.
Per fer-ho, comptem amb un equip humà altament qualificat, amb experiència en diferents sectors, i que aporta el seu coneixement i il.lusió en els projectes que desenvolupa.
Tanmateix, també comptem amb un equip d’’empreses amb les que es desenvolupen projectes que requereixin un treball interdisciplinari (arquitectes, geòlegs i enginyers), de manera que facilitem i simplifiquem els projectes dels nostres clients, al mateix temps que garantim un producte final compacte, complert i amb visió de conjunt.
En ple segle XXI, BIM Consultors, amb la seva àrea de Promoció Econòmica realitza una proposta basada amb un equip de treball que té en l’’esforç , el rigor i la imaginació els seus pilars fonamentals.

 

Equip

Marc

Marc Grijalvo Pujol

Cap de projectes

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses i Màster en Planificació i Direcció turística, ha estat recentment guardonat amb el premi Ivette Barbazza pel millor projecte de recerca de les comarques gironines. Està especialitzat en el camp del turisme i en concret en aspectes de turisme cultural. Compagina la seva tasca de consultoria amb la docència a diferents centres, com la Universitat de Girona, on està finalitzant el doctorat en Turisme, Dret i Empresa. També forma part com a membre fundador del INSETUR. Actualment viu a Pedret i Marzà, un petit poble empordanès des don manté sempre oberta una finestra al món.

David

David Muñoz Aulet

Cap de projectes

Llicenciat en Matemàtiques a la Universitat Politècnica de Catalunya on també va completar un Postgrau de Tècniques Quantitatives per als mercats financers. Al cap d’un mes d’acabar la carrera, ara ja fa més de deu anys, va començar a treballar en el món de la consultoria fins a l’actualitat. L’experiència adquirida en varis clients on ha treballat (Espa Group, Miquel Alimentació , Caixa dEnginyers, Banc de Sabadell, Vaesa Autogerma, Deustche Bank, La Caixa dEstalvis i Pensions de Barcelona) juntament amb la formació continuada l’han anat convertint en un professional cada dia més ben preparat. Actualment viu a Roses, on sent un apassionat de la gastronomia, gaudeix del poc temps lliure que té practicant maridatges com a modest sommelier titulat de la UdG, amb amics i companys.

Xavi

Xavier Abad Riera

Cap de projectes

Llicenciat en Ciències Econòmiques a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, ha treballat en empreses de gestió informàtica com a comercial, en empreses d’hostaleria com a controller de gestió i en empreses relacionades amb el desenvolupament immobiliari. Està especialitzat en el camp de la promoció econòmica, en l’elaboració de plans de viabilitat, de valoracions immobiliàries, de gestió pressupostària, de gestió de patrimonis i en la recerca i obtenció de finançament per a projectes públics i privats. Actualment resideix a Roses, tot i que manté possibilitat diària de desplaçament arreu del món.

Xavi

Mauricélia Amaro Firmino Silva

Administradora

Graduada en gastronomia per la Universitat Potiguar – UNP de Natal (Rio Grande do Norte – Brasil) amb sobre nota acadèmica. Amb experiència en l’administració de grans empreses com Riachuelo i Valid (multinacional); ha realitzat serveis pel govern de Rio Grande do Norte en el manteniment de contractes de prestació de serveis de confecció de les carteres d’habilitació de tot l’estat. Especialitzada empíricament en la gestió de persones amb l’enfocament al 100% en la satisfacció del client. Actualment resideix en la ciutat de Macaíba i és Administradora de BiM Consultors Brasil, treballant pel desenvolupament turístic, econòmic i gastronòmic de Rio Grande do Norte a través de consultories especialitzades i treballs associats amb organismes públics, divulgant així l’Estat en els marcs nacionals i internacionals.

Col·laboradors

chenno

Blas Linares i Adrian Chennoufi

Consultors júniors

Col.laboradors júniors en matèria de consultoria. Investigadors de situació tant d’oferta com de demanda segons sectors econòmics. Treball directe en la pròpia empresa o administració, realització d’enquestes i anàlisis d’estudis estadístics. Especialització en el treball de camp i realització d’estudis de mercat. Disponibilitat total per viatjar.

Genís Pujol

Tècnic de sistemes

Consultor informàtic amb més de 10 anys d’experiència en grans empreses, des del 2008 realitza projectes per a importants grups empresarials de la província de Girona del sector industrial i energètic.

marçal

Marçal Galí

Tècnic informàtic

Diplomat en Enginyeria Tècnica, especialitzat com ha Tècnic en Xarxes i Internet, ha treballat més de 5 anys com ha responsable del departament de sistemes a diferents empreses. Actualment realitza projectes d’assessorament Informàtic i Tecnològic per a petites i mitjanes empreses.